Recensies

Ik voelde me zeer op mijn gemak bij jou. Je straalt deskundigheid, rust en vertrouwen uit. Je kon alles goed uitleggen en legde verbanden tussen verschillende kwesties die mij spelen. Je kon uit mijn (wat warrige) verhaal de essentie halen waar het om ging en was ook praktisch in de zin dat je mijn valkuilen goed kon afbakenen, zodat je mij gericht kon helpen.

– P

Ritska is een kundige, warmhartige therapeut. Ze zet haar kennis èn intuïtie in en werkt zorgvuldig. Haar humor en open karakter maken dat je je gezien èn veilig voelt.

– Linda

Jouw kwaliteiten als therapeut vind ik dat je altijd rustig blijft, begripvol, geduldig en zonder oordeel. Je voelt veilig. Je prikt door dingen heen en weet uit een warboel van woorden de essentie te pakken.

– Ilona

Het was ons een genoegen jou te mogen verwelkomen bij onze Belgische Academie voor Transpersoonlijke Regressie, voor je afstudeerjaar Ritska. Ik heb je persoonlijk ervaren als een bijzonder oprechte en authentieke, warme vrouw. Een doorzetter, zeer gedreven en openminded in je groei naar jou heel uniek therapeutschap. Nèt jouw unieke kijk op Regressie maakt je passie en essentie als therapeute extra zichtbaar. Ik kan me zó voorstellen hoe cliënten bij jouw een veilige bedding kunnen vinden. Waar alles er mag zijn wat zich aandient. Een bijzondere weg naar heling…

– Sonia Krahy, mentor/coach/docent/staflid ATRB

Ik vond dat je er met volle aandacht voor me was tijdens de sessies. Ik voelde me gehoord. Je bleef geduldig, zacht en soms kordaat waar nodig. Ook is mijn ervaring dat alles welkom was, niets is te gek, buitenaardse wezens, kabouters, van de hak op de tak. Ik voelde me serieus genomen of ik nou in een volwassen- of kinderstuk terecht kwam. De manier waarop je verbanden legt en de positieve kant van zaken belicht bewonder ik. Daar word ik blij van. Het uiteindelijke resultaat is verbluffend.

– Annemieke

Ritska is een hele fijne vrouw, die precies de nodige punten weet aan te stippen die nodig zijn. Daarbij geeft ze je ook nog eens de persoonlijke aandacht die nodig is.

– Maurits