Praktische informatie

Praktijk Ritska van der Zee is gevestigd boven sportschool Sagitalas:
Edisonstraat 16C, 3281 NC Numansdorp

Wegens de corona-maatregelen is het gewenst om de fitness ingang te nemen op nummer 16B (naast het fietsenrek, de deur staat meestal open) en daar je handen te desinfecteren. Vervolgens kan je naar boven (twee trappen op) en door de deur links bovenaan de trap. Loop door naar de volgende ruimte. Hier tref je een grote tafel en een aantal grote stoelen. Hier kan je plaatsnemen. Ik kom je op het afgesproken tijdstip ophalen.

In het gebouw is geen lift aanwezig. Het is mogelijk een andere ruimte te huren, maar dit moet ik wel ruim van tevoren weten.

Je kan gratis parkeren op de openbare weg of voor de deur. Let op dat je niet bij de buren parkeert.

Extra mededeling:

Op dit moment is het Businesscenter nog volop in de verbouwing. De ruimte voor mijn praktijk is daardoor nog een puinhoop. We werken er hard aan dit zo snel mogelijk op orde te krijgen. Tijdens de sessie zal er natuurlijk niet worden verbouwd.

Privacy Policy

Praktijk Ritska van der Zee verwerkt persoonsgegevens over u doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Wat wij allemaal verwerken en hoe we bewaken dat dit zorgvuldig en volgens de wetgeving gebeurd kan je hier lezen. 

logo NVRT

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Reïncarnatietherapeuten. Dit is een beroepsvereniging die waakt over het vakbekwaamheidsniveau van hun leden. De leden zijn verplicht regelmatig bij- en nascholingen te volgen om zo hun vakbekwaamheid en professionaliteit te kunnen waarborgen. Dit wordt getoetst door de vakbekwaamheidscommissie. De leden zijn onderworpen aan de beroepscode en het tuchtrecht van de vereniging.

Beroepslid NVRT L-1389

 

EARTh (Earth Association for Regression Therapy) is een internationale organisatie die professionaliteit in regressietherapie bevordert. Regressietherapie is ook bekend als regressietherapie in het verleden of transpersoonlijke regressietherapie.

Voor therapeuten bieden we een netwerk van gepassioneerde professionele en bekwame therapeuten en trainers. We bieden jaarlijkse conventies, trainingen en geavanceerde trainingen, werkuitwisselingen, video’s, educatieve en informatieve webinars, forumdiscussies alleen voor leden, onderzoek, IRT Journal en artikelen om hun vaardigheden up-to-date te houden met de nieuwste ontwikkelingen in regressietherapie.

 

 

WKKGZ

Met ingang van 1 januari 2017 moeten alle zorgverleners in Nederland voldoen aan eisen die in het kader van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) worden gesteld. Ook mijn praktijk voldoen aan deze eisen. Graag leg ik hier in het kort uit wat dit betekent.

Logo NIBIG

Mijn praktijk is aangesloten bij de NIBIG (Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg)Integrale zorg is de samenwerking tussen complementaire en reguliere zorg. Iets wat het NIBIG stimuleert omdat meerdere behandelmethodes leiden naar optimaal herstel van de zorgvrager. Van ziekte-zorg naar gezondheids-zorg is een beweging die het NIBIG van harte onderschrijft.

Via de NIBIG ben ik aangesloten bij een klachtencommissie. Kijk bovenaan deze pagina onder kopje WKKGZ voor meer informatie.

 

Zakelijke informatie

KVK  80121136
BTW NL 0033.95.655.B.95
NL25KNAB0501647953

Ethische Code

Deze Ethische Code behelst de normen en waarden volgens welke Praktijk Ritska van der Zee haar werkzaamheden uitvoert. Wil je weten wat dit allemaal inhoud? Dat kan je hier lezen.